Навчально-науковий інститут бізнесу, економіки та менеджменту
СУМСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

Народження нової традиції – відкритих лекцій. Олександр Романко (Канада)

Спільне проведення двох уже традиційних конференцій на факультеті економіки та менеджменту – Міжнародної науково-практичної конференції імені професора Балацького О.Ф. «Економічні проблеми сталого розвитку» та Двадцятої міжнародної наукової конференції «Економіка для екології» – відзначилося цього року важливою новацією. В рамках конференцій провідними науковцями світу проведено відкриті лекції, які мали можливість відвідати усі бажаючі жителі та гості м. Суми.

Перша відкрита лекція бізнес-аналітика корпорації ІВМ, доктора Олександра Романка (Канада) «Бізнес-аналітика як професія: можливості та тенденції» 6 травня зібрала широке коло слухачів. Особливості застосування інструментів бізнес-аналізу для вирішення широкого кола проблем, перспективи та переваги професії бізнес-аналітика у сучасному ринковому середовищі виявились особливо цікавими для школярів міста, що визначаються з вибором майбутньої професії.
Олександр Романко, який є випускником аспірантури ФЕМ, власним прикладом підтвердив, що бажання та наполеглива праця у поєднанні з доброю освітою відкриває перед сучасним випускником широкі можливості кар’єрного зростання.
Сподіваємося, що ідея проведення відкритих лекцій, яка народилася у спілкуванні Олександра Романка – одного з найбільш активних лекторів факультету – та декана ФЕМ