Навчально-науковий інститут бізнесу, економіки та менеджменту
СУМСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

Студенти ННІ ІЕМ імені Олега Балацького вчились генерувати ідеї

13 грудня в Лабораторії ідей Сумського державного університету відбувся тренінг «Від ідеї до проекту», участь в якому взяло близько двадцяти студентів ННІ ФЕМ імені Олега Балацького.

Серед основних аспектів, що висвітлювалися протягом тренінгу, були наступні: передумови виникнення ідеї, відмінні риси між ідеєю та бізнес-ідеєю, проект як інструмент реалізації ідеї. Учасники заходу мали змогу дізнатись про цінність продукту проекту як основу для задоволення потреб споживачів, а також познайомитись з основними характеристиками стадії ініціації проекту.
По завершенню тренінгу було презентовано «Пітчинг студентських ідей» – конкурс, де кожний студент сам або в команді може запропонувати власну думку щодо вирішення актуальної соціально-економічної або екологічної проблеми. Перший пітчинг відбудеться 23 грудня в Лабораторії ідей
Тренінг «Від ідеї до проекту» проведено в рамках виконання гранту SCOPES IZ74Z0_160564 «Підвищення енергетичної безпеки шляхом швейцарсько-українсько-естонського інституційного партнерства», що фінансується Швейцарським національним науковим фондом.