Навчально-науковий інститут бізнесу, економіки та менеджменту
СУМСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

21 січня відкрила свої двері для абітурієнтів «Школа майбутніх керівників»

Кафедра управління Інституту ФЕМ спільно з управлінням освіти і науки Сумської міської ради організували та провели 21 січня 2017 року перший тур «Школи майбутніх керівників».
Відкриття школи розпочалося з привітального слова завідувача кафедри управління, д.е.н., проф., Теліженка О.М.

В цьому році «Школа майбутніх керівників» стартувала в новому форматі – для абітурієнтів було організовано 2 секції: “Менеджмент” та “Публічне управління і адміністрування”. До кожної з секцій завітали почесні гості: випускниця Інституту ФЕМ, співвласник та директор рекламної агенції “VIP Media group” бізнес-тренер Шатава Юлія Львовна, випускник СумДУ, власник та директор магазину karapuzov.com.ua Самір Грицків, секретар Сумської міської ради Баранов Андрій Володимирович, начальник відділу організаційно-кадрової роботи Антоненко Андрій Геннадійович.
У «Школі майбутніх керівників» взяли участь представники більше 13 шкіл, близько 90 учасників.
Куратор школи: Тимченко Ірина Олександрівна.
Тренери школи за секцією «Менеджмент»: Валенкевич Лариса Петрівна, Швіндіна Ганна Олександрівна, Смоленніков Денис Олегович, Євдокимова Альона Вікторівна, Гуменний Миколай Вікторович. Тренери школи за секцією «Публічне управління та адміністрування»: Опанасюк Юлія Анатоліївна, Колосок Світлана Іванівна.
«Школа майбутніх керівників» триває. 28 січня відбудеться другий етап, на якому учні представлять свої командні роботи, а ми побачимо ще більше цікавих фото з переможцями «Школи майбутніх керівників».
Бажаємо успіху учасникам та організаторам школи!