Навчально-науковий інститут бізнесу, економіки та менеджменту
СУМСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

Перемога на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт

У березні 2017 року на базу Харківського національного автомобільно-дорожнього університету відбувся другий (фінальний) етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Економіка транспорту та зв’язків», на якому студентка п’ятого курсу спеціальності «Управління проектами» Валерія Біленко виборола перемогу в номінації «Оригінальність тематики».

Наукове дослідження «Велосипедний транспорт як об’єкт екологічного маркетингу та інновацій у міських перевезеннях» присвячене актуальним питанням розвитку велосипедного транспорту в міському просторі. У роботі за результатами проведених досліджень проаналізовано пріоритети велосипедистів та запропоновано шляхи вбудування велосипедної культури в процес брендування міст, покращання менеджменту та створення кращих умов організації велоруху як в населених пунктах, так і між ними.
Результати роботи використовуватимуться комісією з питань промисловості, енергетики, транспорту, зв’язку, розвитку підприємства та енергозбереження Сумської міської ради для підвищення ефективності діяльності пасажирського транспорту в обласному центрі та покращання інфраструктури міста.
Керівником наукової роботи є доктор екон. наук, професор кафедри маркетингу та УІД Тєлєтов О.С.
Вітаємо Валерію та її наукового керівника зі значними здобутками та бажаємо подальших звершень.