Навчально-науковий інститут бізнесу, економіки та менеджменту
СУМСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

Економісти знову перші: блискуча перемога баскетболістів СумДУ у зональному турнірі університетських команд

Баскетбольна команда СумДУ у гострій боротьбі виборола перше місце у зональному турнірі семи університетських команд, в якому, крім нашої команди, приймали участь дві команди з Харкова, дві − з Дніпра і по одній з Полтави та Глухова.
Приємно відзначити, що основу команди становили економісти. Тренує команду аспірант кафедри економіки та бізнес-адміністрування ННІ ФЕМ ім. Олега Балацького Ярослав Ковальов. Капітан команди, Віталій Ігнатченко, є також аспірантом цієї ж кафедри, як і Іван Торба, один з провідних гравців команди.
Економісти відзначились і у індивідуальній майстерності. Магістрант спеціальності «Економіка довкілля» Роман Новіков отримав приз MVPt, тобто приз найбільш цінного гравця турніру; а студента-економіста Ігора Стародуба було визначено найкращим плеймейкером.
З найкращого боку проявили себе і студенти-економісти ННІ БТ «УАБС» (Банківської академії) Микита Заяц та Андрій Кожемякін. Останній отримав приз як найкращий бомбардир турніру.
За команду також виступали студенти факультету ЕлІТ Ігор Горовий і Дмитро Казбан та факультету ТеСЕТ Владислав Одарченко і Денис Галибін.
Духовними модераторами команди є завідувач кафедри економіки та бізнес-адміністрування, д.е.н., професор Леонід Мельник та доцент цієї ж кафедри, к.е.н. Олександр Дериколенко. Начальник команди – Микола Гуменний, у минулому випускник ННІ ФЕМ ім. Олега Балацького.