Навчально-науковий інститут бізнесу, економіки та менеджменту
СУМСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

Чергова зустріч студентів спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» з підприємцем

25 квітня 2017 року на кафедрі економіки та бізнес-адміністрування відбулась зустріч студентів 1-го курсу, які навчаються за спеціальністю «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», з Мельником Валерієм Олександровичем. Запрошений гість поділився зі слухачами власним досвідом ведення підприємницької діяльності в Україні та закордоном.
Під час розмови зі студентами Валерій Олександрович зосередив увагу на важливості точної постановки задач при реалізації бізнес-проектів та застосуванні існуючих методів підвищення конкурентоспроможності. На лекції також були обговорені психологічні аспекти ведення підприємницької діяльності та особливості взаємовідносин підприємців з державою.
Присутні студенти виявили зацікавленість стосовно обговорюваних питань та велике бажання брати участь у зустрічах з підприємцями. Кафедра економіки та бізнес-адміністрування висловлює Валерію Олександровичу вдячність за вагомий внесок у практично-орієнтовану підготовку студентів та планує організацію подібних заходів у майбутньому.