Навчально-науковий інститут бізнесу, економіки та менеджменту
СУМСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

В ННІ ФЕМ імені Олега Балацького відбулась лекція з професором кафедри економічної теорії, керівником проету «Зелений парламент» (м. Єрусалим, Ізраїль), PhD Самуелем Чейном з тематик: «Економіка країн світу» та «Регіонально-просторовий розвиток світової е

PhD Самуелем Чейном з тематик: «Економіка країн світу» та «Регіонально-просторовий розвиток світової економіки».
Наприкінці квітня 2017 року для студентів спеціальності «Міжнародна економіка» та «Міжнародні економічні відносини» ННІ ФЕМ імені Олега Балацького відбулася лекція із професором кафедри економічної теорії, керівником проекту «Зелений парламент» (м. Єрусалим, Ізраїль), PhD Самуелем Чейном.

Основними напрямами лекцій були: економіка Ізраїлю та Африки. В ході лекцій розглянуто ряд питань, а саме: історія розвитку,сучасний стан та перспективи подальшого зростання економіки Ізраїлю та Африки; впровадження енерго- та ресурсозберігаючих технологій в Ізраїлі, тощо.
Зацікавленість студентами у підготовлених лектором матеріалах, виявлялося в активному дискутуванні, обговоренні важливих питань економічного спрямування та бажанні готувати доповіді за тематикою лекцій.
Студенти та колектив кафедри економічної теорії СумДУ висловлює подяку Самуєлю Чейну та сподівається на подальшу співпрацю!!!