Навчально-науковий інститут бізнесу, економіки та менеджменту
СУМСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

Лекційні та практичні заняття з професором з Казахстану к.т.н., доц. Осиком Юрієм Івановичем

3-4 травня 2017 року в рамках вивчення дисциплін «Економіка країн світу» та «Регіонально-просторовий розвиток світової економіки» для студентів спеціальності «Міжнародна економіка» та «Міжнародні економічні відносини» ННІ ФЕМ імені Олега Балацького, відбулася лекція англійською мовою, із професором кафедри економічної теорії к.т.н., доц. Осиком Юрієм Івановичем (м. Караганда, Казахстан).
Основними напрямами лекцій були економіка Казахстану та Китаю. Лектор зосередив увагу студентів на особливостях економічного, політичного, соціального та економічного розвитку цих країн. Розглянув проблеми та перспективи розвитку. На практичних заняттях студенти проводили порівняльний аналіз ключових економічних показників діяльності Казахстану, Китаю та України. Вчились аналізувати отриману інформацію, робити висновки.
Зацікавленість студентів, свідчить про доцільність та необхідність проведення подібних зустрічей з професорами іноземних вищих учбових закладів.
Студенти та колектив кафедри економічної теорії СумДУ висловлює подяку Юрію Івановичу та сподівається на подальшу співпрацю!!!