Навчально-науковий інститут бізнесу, економіки та менеджменту
СУМСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

Студенти Одеського національного університету ім. І.І. Мечникова успішно вивчили дисципліну «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» на кафедрі економічної теорії

У рамках Договору про співробітництво від 22 вересня 2015 р. між Сумськимо державним університетом та Одеським національним університетом ім. І.І. Мечникова було запроваджено піврічну програму академічної мобільності між університетами-партнерами.

Учасниками програми мобільності від Одеського національного університету ім. І.І. Мечникова стали студенти спеціальності «Менеджмент»: Антонюк Сергій Дмитрович, Балакіна Катерина Анатоліївна, Дужан Вероніка Андріївна, Кушніренко Анастасія Данилівна, Олексієнко Валерій Михайлович. На заключному етапі реалізації програми, у період з 4 по 8 травня 2017 року, студенти відвідали СумДУ і успішно завершили піврічне вивчення курсу «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності». За результатами підсумкового контролю вони отримали відповідні академічні довідки.
За словами одеських студентів, паралельне навчання в СумДУ виявилося дуже захоплюючим та цікавим. На заключному етапі третьокурсники відвідали екскурсію по університету та прогулялися історичними пам’ятками м. Суми. Приємні спогади залишилися від спілкування з привітними викладачами та студентами. Опанування дисципліни «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» було побудовано у цікавій інтерактивній формі.
Координатором програми академічної мобільності від СумДУ виступила завідувач кафедри економічної теорії Прокопенко Ольга Володимирівна, а від Одеського національного університету ім. І.І. Мечникова – завідувач кафедри менеджменту та математичного моделювання ринкових процесів Садченко Олена Василівна.