Навчально-науковий інститут бізнесу, економіки та менеджменту
СУМСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

Студенти з Академії Техніко-Гуманітарної в Бєльсько-Бяла вивчили дисципліну «Міжнародний маркетинг» на кафедрі економічної теорії

У рамках Угоди про співробітництво від 28.04.2012 р. між Сумським державним університетом та Академією техніко-гуманітарною в Бельско-Бяла (Польща) було запроваджено піврічну програму академічної мобільності між університетами-партнерами.

Учасниками програми було визначено наступних студентів АТГ: Кацпера Ящуровскі, Роберта Матушку, Тимотеуша Шчотку, Пшемислава Гладуса, Ангеліку Клеку, Александру Глондис, Єву Врубел, Камілу Тарганску, Басю Войтушека. Програма передбачає академічний обмін студентами у декілька етапів.
Перший етап відбувся з 13.01.2017 р. по 20.01.2017 р. і передбачав відвідування учасниками програми лекцій професора СумДУ Прокопенко О.В. з дисципліни «Міжнародний маркетинг» в АТГ. По завершенню першого етапу студенти отримали матеріал для самостійного вивчення. Другий етап тривав з 21.01.2017 р. по 3.05.2017 р. На цьому етапі за допомогою онлайн технологій студенти обмінювалися інформацією та питаннями з викладачем СумДУ, що виникали під час самостійного вивчення дисципліни. На заключному етапі реалізації програми, у період з 4 по 8 травня 2017 р., студенти відвідали СумДУ і успішно завершили піврічне вивчення курсу «Міжнародний маркетинг». За результатами підсумкового контролю студенти отримали відповідні сертифікати. Координатором програми академічної мобільності від СумДУ виступила завідувач кафедри економічної теорії Прокопенко Ольга Володимирівна.