Навчально-науковий інститут бізнесу, економіки та менеджменту
СУМСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

Найкращі студенти навчаються в Інституті фінансів, економіки та менеджменту імені Олега Балацького

Із нагоди Міжнародного дня студента 16 листопада в СумДУ провели церемонію нагородження «Кращий студент СумДУ». Напередодні в кожному інституті (факультеті) було створено комісію, яка вибрала кращого студента інституту (факультету) в номінаціях «Навчальна діяльність», «Наукова робота», «Культура та мистецька діяльність».
За рішенням інститутської комісії, кращими студентами ФЕМ у 2017 році стали:
«Навчальна діяльність» – Опенько Кароліна, група Ф.м-71ан;
«Наукова робота» – Нeхopoшкoва Юлiя, група МК.м-71;
«Культурно-мистецька діяльність» – Чyдecа Єлизaвeта, група М-42ан.
Крім того, за рішенням комісії студентського директорату, кращим громадським діячем було визнано Валерія П’ятаченко (група Е.м-71).
Повертаючись до урочистостей 16 листопада, перемогу у номінації «Навчальна діяльність» конкурсу «Кращий студент СумДУ 2017» святкувала цього дня Кароліна Опенько, від профспілкової організації студентів СумДУ відзначена Світлана Козик (група УП.м-61). А кращим студентом Сумського державного університету стала Єлизавета Чудеса.
Окремо були відзначені Юлія Нехорошкова, яка отримала грамоту Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації, та Валерій П’ятаченко, який отримав грамоту відділу у справах молоді та спорту Сумської міської ради.
Директорат інституту ФЕМ імені Олега Балацького щиро вітає переможців, номінантів та всіх студентів з Міжнародним днем студента і бажає подальших успіхів в спортивній, творчій, навчальній, науковій та громадській діяльності.