Навчально-науковий інститут бізнесу, економіки та менеджменту
СУМСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

Віит студентів та викладачів на інноваційне підприємство з виготовлення керамічних будівельних матеріалів

22 травня 2017 року під керівництвом викладачів кафедри економіки та бізнес-адміністрування д.е.н., проф. Мельника Л.Г., к.е.н. Чигрин О.Ю., к.е.н. Бурлакової І.М. для студентів спеціальності «Економіка» та «Бізнес-адміністрування» було проведено ознайомлювальну екскурсією на підприємство «Керамейя». Сьогодні Керамейя – це успішне підприємство, яке динамічно розвивається і стає лідером ринку будівельних керамічних матеріалів в Україні, розширює експортні ринки, отримуючи все більшу популярність і визнання.
З роботою підприємства студентів ознайомили керівник відділу маркетингу Меркун Ірина Володимирівна та аналітик відділу Худотеплий Олександр Васильович. В мультимедійній лекційній залі студентам детально розповіли про основні етапи розвитку підприємства, асортимент продукції, продемонстрували цікавий відеоряд. Далі студенти ознайомилися з основними стадіями виготовлення високоякісних будматеріалів безпосередньо на виробничій лінії, відвідали зал контролю виробничих процесів, лабораторію контролю якості готової продукції. Як було зазначено фахівцями, продукцію отримують в результаті високотемпературного випалення (до 1200˚С) глин найвищої якості, що забезпечує продукт унікальними властивостями – низьким водопоглинанням, морозостійкістю та унікальною міцністю.
Під час екскурсії студенти отримали детальні відповіді з поставлених питань, практичний досвід та незабутні враження. Кафедра економіки та бізнес-адміністрування висловлює вдячність співробітникам ТОВ «Керамейя» за теплу зустріч та цінний внесок в практичну підготовку студентів.