Навчально-науковий інститут бізнесу, економіки та менеджменту
СУМСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

На ННІ ФЕМ створено команду Enactus

26 травня на базі Premier Palace Hotel (м. Київ) відбулися Національні змагання Enactus Ukraine. У напівфінальному та фінальному раунді змагань 12 студентських команд з Вінниці, Києва, Львова, Одеси та Харкова презентували результати виконаних ними за рік проектів для суспільства перед членами журі з представників бізнесу.

Вперше у статусі «нова команда» організатори Змагань запросили команду Сумського державного університету у складі студентів ННІ фінансів, економіки та менеджменту ім. О. Балацького: Тетяни ЯКУШКО, Валерії ГАВРИЛОВОЇ, Тетяни ТОЛОК, Поліни КУЧЕРЕНКО.
В рамках Opportunity Expo дівчата поспілкувалися з представниками компаній PEPSICO, EY, MARS, PZU, SUN InBEV Україна щодо можливостей проходження стажувань, лідерських програм та працевлаштування. Наставник команди Enactus СумДУ доцент кафедри економіки та бізнес-адміністрування Богдан КОВАЛЬОВ взяв участь у стратегічній сесії для наставників та бізнесу на тему: «Проблеми та перспективи розвитку партнерства між бізнесом та вищими навчальними закладами». Наприкінці Змагань команда разом з наставником взяли участь у спеціальному заході для нових команд на тему: “Розумне місто”.
Команда СумДУ вдячна голові Enactus Ukraine Марині Гоношилиній, програмному директору Вікторії Яблонській та регіональному менеджеру Інні Лях за можливість приєднатися до великої Сім’ї Enactus.
Щодо отримання більш детальної інформації щодо команди-переможниці Національних змагань Enactus Україна 2017, яка отримала право представляти Україну на Всесвітньому кубку Enactus у Лондоні (Великобританія) 26-28 вересня 2017, читайте на