Навчально-науковий інститут бізнесу, економіки та менеджменту
СУМСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

СТУДЕНТ ІНСТИТУТУ ФЕМ – СТИПЕНДІАТ ГОЛОВИ СУМСЬКОЇ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

У середу, 27 вересня, пройшла урочиста церемонія вручення стипендій голови Сумської облдержадміністрації на 2017/2018 навчальний рік. У число кращих студентів області увійшла і четверокурсниця інституту ФЕМ Дарія Захарченко.
Захарченко Дарія проявляє особливу зацікавленість до своєї майбутньої професії маркетолога. З першого курсу бере активну участь та займає призові місця на всеукраїнських науково-практичних конференціях. Має диплом ІІ ступеня за перемогу у Міжвузівському конкурсі студентських наукових робіт в галузі науки «Економіка та управління в сфері торгівлі». Протягом останнього навчального року активно займалася дослідженням інноваційного пакування кави, у зв’язку з чим нею було підготовлено наукову роботу на тему «Розробка інноваційної упаковки кави ТМ «Nescafe»», яка отримала диплом ІІІ ступеня на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук з напряму «Харчова промисловість та переробка с/г продукції».
Вітаємо Дарію з отриманням стипендії та зичимо подальших успіхів та перемог у студентських олімпіадах та конкурсах наукових робіт.