Навчально-науковий інститут бізнесу, економіки та менеджменту
СУМСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

Поглиблення партнерства

30 листопада 2017 року Сумський державний університет відвідала делегація міжнародної аудиторської компанії Грант Торнтон Україна. Приймала гостів і організовувала зустріч кафедра Фінансів і кредиту ННІ ФЕМ ім. О.Ф. Балацького. Місцем проведення події було обрано конгрес-центр СумДУ.

На початку зустрічі представники топ менеджменту компанії провели для присутніх семінар на тему «Перспективи аудиту та фінансового консалтингу в Україні в контексті фінансової глобалізації».
Особливу зацікавленість присутніх викликала презентація можливостей, які надає слухачам акредитованих АССА бакалаврської та магістерської програм «Фінансовий менеджмент у сфері бізнесу» кафедри фінансів і кредиту ННІ ФЕМ ім. О.Ф. БалацькогоСумДУ співпраця із реальними роботодавцями. Всі присутні мали можливість ознайомитися із історією успіху кар’єрного зростання кожного із тих щасливчиків, кого було відібрано у минулому році. Як наголосила директор з персоналу Грант Торнтон Україна Ірина Туровська, наші колишні студенти всі без виключення пройшли декілька етапів проміжного атестування і тепер із гордістю можуть називати себе справжніми аудиторами.
Це вже стало доброю традицією, що всі присутні студенти отримали можливість пройти тестування з дисциплін управлінський облік (англійською мовою), бухгалтерський облік та англійська мова та співбесіду із директором з персоналу компанії.
Найбільш успішні студенти матимуть змогу пройти оплачуване стажування в компанії Грант Торнтон Україна та по його закінченні отримають шанс на працевлаштування за фахом у престижній аудиторській компанії.
З нетерпінням чекаємо на результати.