Навчально-науковий інститут бізнесу, економіки та менеджменту
СУМСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

В інституті ФЕМ пройшла друга зимова Бізнес-школа «Youth&Business»

12-13 січня в приміщенні конгрес-центру Сумського державного університету відбулися заходи зимової Бізнес-школи, в яких взяли участь 185 слухачів. Учасниками були учні старших класів, студенти коледжів, університетів та представники малого та середнього бізнесу з 5 міст України та Сумської області.

Захід складався з трьох основних частин:
1. Лекторій з підприємництва. Вісім спікерів звернулися до учасників Бізнес-школи з мотивуючими виступами та поділилися власним досвідом у бізнесі. Спеціально запрошеним спікером з м. Київ була координатор програм мережі академічних бізнес-інкубаторів «YEP» Катерина Сапнова.
2. Командна робота над бізнес-проектами в секціях. Учасники розподілилися по чотирьом секціям, в яких працювали над командними бізнес-ідеями під керівництвом ментора-підприємця та модератора-викладача.
3. Полуфінальні та фінальні пітчинги бізнес-проектів. Вранці другого дня Бізнес-школи команди представили власні бізнес-проекти у секціях перед менторами-підприємцями, які, у свою чергу, визначили кращі проекти в кожній із секцій. У фінальному пітчингу бізнес-проектів виступили п’ять команд-фіналістів. До складу журі увійшли власники та експерти з бізнесу та підприємництва. Три кращих проектів відзначені Золотою, Срібною та Бронзовою Ракетами Бізнес-школи!
Бізнес-школа вдячна за постійну підтримку Організації студентського самоврядування СумДУ, Управлінню молоді та спорту Сумської ОДА та соціально-відповідальним бізнесам м. Суми.