Навчально-науковий інститут бізнесу, економіки та менеджменту
СУМСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

На кафедрі управління Навчально-наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту імені Олега Балацького відбувся І етап «Школи майбутніх керівників»

17 лютого кафедрою управління ННІ ФЕМ імені Олега Балацького спільно з Управлінням освіти та науки Сумської міської ради було проведено перший етап «Школи майбутніх керівників» для учнів 9-11 класів.

Школярі активно працювали у тренінговій програмі «Менеджер у XXI столітті: моя команда і я», яка передбачала лекцію-дискусію та тренінги за секціями «Менеджмент» і «Публічне управління та адміністрування». У «Школі майбутніх керівників» взяли участь представники 14 шкіл м. Суми та 2 шкіл Сумського району, було зареєстровано 82 учасника. Учні продемонстрували здатність до застосування знань і розуміння професії менеджера. Школярі здобули навички роботи у команді і налагодження ефективної міжособистісної взаємодії при вирішенні професійних завдань. Генерувались нові ідеї, креативно вирішувались поставлені задачі. Усі учасники отримали позитивні емоції та враження від командної роботи та спілкування. Школярі були надзвичайно активні та вже виявляли зацікавленість у професії менеджера.

Учням було оголошено про другий етап «Школи майбутніх керівників», який відбудеться 14 березня 2018 р.