Навчально-науковий інститут бізнесу, економіки та менеджменту
СУМСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

Студент ФЕМ – стипендіат голови Сумської облдержадміністрації

30 вересня пройшла урочиста церемонія вручення стипендій голови Сумської облдержадміністрації на 2015/2016 навчальний рік. У число кращих студентів області увійшла і третьокурсниця ФЕМ Марина Прокопенко.

Прокопенко Марина активно долучається до участі в науково-практичних конференціях та предметних олімпіадах. Серед них Міжнародна науково-практична конференція «Економічні проблеми сталого розвитку», в якій виборола І місце у секції «Маркетинг» та ІІ місце у секції «Брендинг та комунікації у маркетингу». Також Марина брала участь у роботі Міжнародної науково-практичної конференції «Сталий розвиток – Літо 2014» (м. Варна, Болгарія), літній школі Жана Моне «Фінансові аспекти євроінтеграції», програмі «Study tours to Poland» (м. Гданьск, Польща), Міжнародній зимовій школі «Цінності в економіці та бізнесі», Міжнародному форумі Європейського молодіжного парламенту «Agora on Security Kyiv» (м. Київ), 4-й Міжнародній літній школі та конференції ASECU Youth (м. Ряшів, Польща).
Крім того, серед перемог Марини – ІІІ місце у фіналі ІХ Міжнародного студентського конкурсу реклами та PR-проектів «Золотий компас»; ІІІ місце у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Міжнародна економіка»; ІІІ місце у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук із галузі «Державне управління»; І місце у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт за напрямком «Світове господарство і міжнародні економічні відносини». Загалом Прокопенко Марина має більше 20 наукових публікацій, в тому числі у фахових виданнях.
Вітаємо Марину з отриманням стипендій та зичимо подальших успіхів та перемог у студентських олімпіадах та конкурсах наукових робіт.