Навчально-науковий інститут бізнесу, економіки та менеджменту
СУМСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

Презентація нового науково-популярного журналу Інституту ФЕМ імені Олега Балацького СумДУ “FEM book”

26.10.16 у Бібліотечно-інформаційному центрі СумДУ відбулася презентація нового науково-популярного журналу Інституту ФЕМ імені Олега Балацького СумДУ “FEM book”.

Презентація розпочалася з привітального слова редакції журналу “FEM book” – Опанасюк Ю.А. та Матвєєвої Ю.А. У своєму виступі вони зазначили, що цей журнал буде виходити щоквартально та його місією є відображати цікаве та різноманітне життя ННІ ФЕМ імені Олега Балацького, знайомити читачів з історією, традиціями та можливостями інституту.
На презентацію завітали студенти, викладачі, співробітники інституту, родина Балацьких, випускники та перші партнери “FEM book”.
Під час презентації з промовою виступили директор Інституту ФЕМ, завідувачі кафедр, викладачі – Лукянихін В.О., Швіндіна Г.О., Шипуліна Ю.С., родина Балацьких – Людмила Миколаївна, Євген Олегович та онук Євген, випускниця Інституту ФЕМ – Аліна Познанська та студректор СумДУ – Дарія Колісніченко. Вони ділилися своїми враженнями про журнал, висловлювали пропозиції щодо майбутніх його випусків.
Сьогодні всі бажаючі можуть ознайомитися з електронною версією журналу на офіційному сайті інституту http://fem.sumdu.edu.ua/uk/nash-proekti/fembook.html, а також в групах соціальних мереж журналу.
Друкований варіант також є у доступі для бажаючих у Бібліотечно-інформаційному центрі СумДУ.
Редакція “FEM book” висловлює подяку всім, хто зробив можливим існування журналу, хто поділився цікавою інформацією, надав інтерв’ю та запрошує всіх бажаючих до співпраці.