Навчально-науковий інститут бізнесу, економіки та менеджменту
СУМСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

Паралельне навчання студентки

Паралельне навчання студентки Навчально-наукового інституту ФЕМ ім. Олега Балацького у Сумському державному університеті та Тяньцзиньському технологічному університеті

Марченко Таня, студентка кафедри економіки та бізнес-адміністрування розпочала 2016/2017 навчальний рік одразу у двох університетах: Сумському державному університеті та Тяньцзиньському технологічному університеті (Китайська Народна Республіка).
Нагадаємо, що згідно з досягнутими домовленостями між Навчально-науковим інститутом ФЕМ та Тяньцзиньським технологічним університетом, студенти нашого інституту на конкурсних умовах мають можливість отримати стипендію на навчання у Тяньцзиньському технологічному університеті. Так, згідно умов програми перший рік Таня вивчатиме китайську мову.
Таня зазначає, що несхожість мови, національностей та менталітетів між Україною та Китаєм не є перепоною для знаходження спільної мови з іноземними студентами.
Вітаємо Таню і побажаємо їй терпіння та працьовитості. Нехай знання даються їй вільно і легко, а ми будемо чекати її з новими ідеями!