Навчально-науковий інститут бізнесу, економіки та менеджменту
СУМСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

Збірна команда «FEMily» Навчально-наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту імені Олега Балацького здобула перемогу у Міжнародній студентській бізнес-грі

16-17 березня команда «FEMily» Сумського державного університету взяла участь у Міжнародній студентській бізнес-грі «Корпорація ідей 5», яка проходила в Харківському інституті фінансів КНТЕУ.

До складу команди увійшли студенти різних спеціальностей Навчально-наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту імені Олега Балацького, а саме: Пономарьова Ганна (гр. Е-51), Іванов Олександр (МК-41), Павленко Дар’я (М-51), Кисіль Анастасія (Ф-61), куратор Євдокимова Альона – к.т.н., старший викладач кафедри управління, заступник директора ННІ ФЕМ з практично-орієнтованої підготовки та інтеграційних зв’язків із замовниками кадрів. В запеклій боротьбі 16 команд за оцінками суддів-практиків команда «FEMily» зайняла 3 місце.
Насичена дводенна програма передбачала презентацію студентських стартапів, вирішення бізнес-кейсів, спілкування з практиками-новаторами, участь в CashFlow, комунікації з іншими студентами та багато іншого.
Всі переможці отримали сертифікати та пам’ятні подарунки від організаторів.