Навчально-науковий інститут бізнесу, економіки та менеджменту
СУМСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

Студенти ННІ ФЕМ імені Олега Балацького – призери Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Економіка та економічна політика»

У вівторок, 20 березня 2018 року на базі економічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченко відбувся заключний етап II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Економіка та економічна політика».

Всього на конкурс було подано 67 робіт, авторів найкращих 25 робіт було запрошено на підсумкову науково-практичну конференцію. Серед них опинилась і студенти нашого інституту – третьокурсниця спеціальності «Міжнародна економіка» Коротун Владислава та третьокурсниця спеціальності «Менеджмент» Павленко Дар’я.
За результатами незалежного рецензування та захисту на підсумковій конференції наукова робота Коротун Владислави на тему «Створення механізму стимулювання розвитку економіки України» була оцінена дипломом II ступеня (науковий керівник – к.е.н., доцент Троян М.Ю.).
Павленко Дар’я в запеклій інтелектуальній боротьбі виборола диплом III ступеня з науковою роботою на тему «Модернізація державної економічної політики в сфері малого та середнього підприємництва» (науковий керівник – к.е.н., ст. викладач кафедри управління Смоленніков Д.О.).
З детальними результатами, текстами наукових робіт та рецензій можна ознайомитись за посиланням.
Вітаємо студентів інституту, а також їх наукових керівників з вагомим здобутком на науковій ниві!