Навчально-науковий інститут бізнесу, економіки та менеджменту
СУМСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

Студенти інституту перемогли у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціалізації “Менеджмент природоохоронної діяльності”

27-28 березня в Одеському державному екологічному університеті відбувся заключний етап II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності “Менеджмент”, спеціалізації «Менеджмент природоохоронної діяльності».

Всього на конкурс було подано 48 робіт, авторів найкращих робіт було запрошено на підсумкову науково-практичну конференцію. Серед них опинилась і студенти нашого інституту – четвертокурсник напряму підготовки «Економіка підприємства» Андрій Шиян та магістрант спеціальності «Менеджмент» Ольга Самофалова. За результатами незалежного рецензування та захисту на підсумковій конференції наукова робота Андрія Шияна на тему «Менеджмент природоохоронної діяльності на транспорті у світлі третьої промислової революції та Industry 4.0» була оцінена дипломом I ступеня (науковий керівник – д.е.н., професор Мельник Л.Г.). Ольга Самофалова виборола диплом III ступеня з науковою роботою на тему “Природно-ресурсна рента як основа розвитку об’єднаних територіальних громад” (науковий керівник – к.е.н., професор Жулавський А.Ю.). Окрім безпосередньо конференції, учасники взяли участь у тренінгу “Портрет прогресивного викладача”, екскурсії по Одесі та прослухали доповідь професора Мельника Л.Г. на тему “Фазовий перехід у світлі III та IV промислових революцій”.

Більш детально захід висвітлений у відеосюжеті.