Навчально-науковий інститут бізнесу, економіки та менеджменту
СУМСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

Перемога студентів ННІ ФЕМ ім. Олега Балацького у конкурсі наукових робіт

Студентки спеціальності «Економіка підприємства» Гаврилова Валерія та Гайтина Марія вибороли друге місце у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт за напрямом «Актуальні питання співробітництва з Європейським Союзом», відстоявши честь Сумського державного університету.

Підсумкова Міжнародна науково-практична конференція відбулася 22-23 березня на базі Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара. У перший день конференції в якості експерта виступив Маценко Олександр Михайлович – викладач кафедри економіки, підприємництва та бізнес-адміністрування ННІ ФЕМ ім. Олега Балацького з доповіддю «Ключові драйвери суспільного розвитку в умовах цифрової економіки». Доповідь привернула увагу науковців Німеччини, Грузії та України, що вилилося у продуктивну дискусію щодо місця людини та окремої країни у цифровій економіці.
Другого дня відбувся захист найкращих з 59 наукових робіт, представлених на конкурс. Наші студентки представили оригінальну презентацію «Соціально-економічні перспективи співробітництва у сфері транспорту ЄС та України». За результатами рецензування та захисту наукова робота зайняла II місце у Всеукраїнському конкурсі. Науковий керівник роботи к.е.н., доцент Маценко О.М.
Дуже приємно було на конференції зустріти друзів з інших кафедр та університетів м. Суми.