Навчально-науковий інститут бізнесу, економіки та менеджменту
СУМСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

Перемога на олімпіаді з маркетингу

10-11 травня 2018 р. на базі Одеського національного політехнічного університету проходила Всеукраїнська Олімпіада з маркетингу. У ній прийняли участь представники більше 60 університетів України, зокрема: 100 бакалаврів і 65 магістрів. ІІ місце серед бакалаврів зайняла студентка спеціальності «Маркетинг», яка навчається на кафедрі Маркетингу і УІД СумДУ Росюк Оксана. Вітаємо переможця!
Слід зазначити, що Олімпіада була організована на найвищому рівні. Окрім суто змагань була запропонована цікава культурна програма, яка надала можливість учасникам Олімпіади і членам журі відвідати пам’ятні місця одного з найцікавіших міст України Одеси.
Надзвичайно цікавим був майстер-клас від керівника відділу маркетингу компанії “Инфо-Мир” (української!), яка постачає свою продукцію у 150 країн світу і контролює близько 5% світового ринку. У ході дискусії було проаналізовано основі вимоги до сучасного маркетолога, що дозволяє внести відповідні корективи у підготовку фахівців з маркетингу, наблизити її до вимог часу.