Навчально-науковий інститут бізнесу, економіки та менеджменту
СУМСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

Успішна презентація мікропроекту за міжнародним польсько-українським освітнім проектом “Інноваційний університет і лідерство. Фаза ІІІ: інновації та відносини з оточенням”

01 червня 2018 року старший викладач кафедри фінансів і підприємництва, голова Ради з якості ННІ ФЕМ ім. О. Балацького, Юлія Шкодкіна, взяла участь у підсумковому семінарі-презентації мікропроектів за результатами міжнародного польсько-українського освітнього проекту “Інноваційний університет і лідерство. Фаза ІІІ: інновації та відносини з оточенням”, у рамках якого проходила тренінгове навчання у Варшавському університеті (м. Варшава, Польща) та Ягелонському університеті (м. Краків, Польща) у період з 9 жовтня по 5 листопада 2017 року.

Захід проводився у м. Києві з 30 травня по 01 червня 2018 року у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка, на якому були представлені результати мікропроектів як готових до реалізації рішень, започаткованих або реалізованих у більше ніж 30 закладах вищої освіти України. Презентація та обговорення мікро-проектів відбувалась за участю професора Юрія Рашкевича, заступника міністра освіти і науки України, та координаторів проекту: від української сторони — професора Тараса Фінікова, Президента Міжнародного фонду досліджень освітньої політики, та професора Роберта Сухарського, декана факультету “Вільних мистецтв і наук” (“Artes Liberales”) Варшавського університету, від польської сторони. Проект проводився за підтримки Міністерства науки і вищої освіти Республіки Польща, Міністерства закордонних справ Республіки Польща, Міністерства освіти і науки України та під почесним патронатом Фундації польських ректорів – Інституту суспільства знань. Співорганізаторами проекту виступили з польського боку — Варшавський університет, Ягелонський університет, Фундація Artes Liberales; з українського боку — Міжнародний благодійний фонд ” Міжнародний фонд досліджень освітньої політики”, Спілка ректорів вищих навчальних закладів України, Київський національний університет ім. Т. Шевченка.