Навчально-науковий інститут бізнесу, економіки та менеджменту
СУМСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

Екскурсія у «Центр надання публічних послуг»

12 грудня 2018р., в рамках практично-орієнтованого підходу до навчання, викладачами кафедри управління Мішеніною Г.А. та Опанасюк Ю.А. було організовано тематичну екскурсію для студентів спеціальності «Публічне управління і адміністрування» ННІ ФЕМ ім. Олега Балацького до Управління «Центр надання адміністративних послуг у м. Суми» Сумської міської ради.

Екскурсійна програма містила такі блоки: ознайомлення зі структурою та особливостями функціонування ЦНАП, організацією надання публічних послуг для фізичних та юридичних осіб, з кадровим складом Управління ЦНАП та інформаційним і фінансовим забезпеченням ЦНАП. Студенти були ознайомлені з діяльністю Центру, була проведена екскурсія залами, де ведеться прийом громадян, фронт- та бек-офісом. Адміністратори надали відповіді на всі запитання студентів. Під час відвідин студенти мали нагоду поспілкуватися із начальником управління Стрижовою Аллою Вікторівною. У ході бесіди були обговорені законодавчі ініціативи уряду, їх відповідність чинному законодавству, а також плани Управління ЦНАП на майбутнє.
Досягнені попередні домовленості щодо можливості проходження практики та стажування.
Студенти ННІ ФЕМ ім. Балацького щиро вдячні за гостинний прийом Центр надання адміністративних послуг у м. Суми та бажає йому подальшого розвитку та процвітання.