Навчально-науковий інститут бізнесу, економіки та менеджменту
СУМСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

Участь аспірантки кафедри в BUP Summer Course 2019 “Sustainability Innovations in a Circular Economy”

З 3 по 7 вересня 2019 року на базі Національного лісотехнічного університету України у місті Львові відбувся Літній курс BUP 2019

: «Інновації сталого розвитку в циркулярній економіці» (BUP Summer Course 2019: “Sustainability Innovations in a Circular Economy”) організованої Програмою Балтійського університету (Baltic University Programme) спільно з Європейською школою наукових досліджень та досліджень в галузі сталого розвитку (Гамбург, Німеччина) та проектами FORCE та LARS. Учасницею курсу стала аспірантка кафедри економіки, підприємництва та бізнес-адміністрування Федина Світлана Миколаївна.
У програмі взяли участь більше 60 учасників з 11 країн. Програма курсу включала в себе лекції від фахівців у сфері біоекономіки та циркулярної економіки з України, Німеччини та Польщі, також учасники мали можливість поспілкуватися з представниками влади м. Львова та підприємцями, які у своїй діяльності застосовують принципи циркулярної економіки, зокрема були організовані екскурсії на такі підприємства, як FAKRO, Carlsberg Ukraine, Enzym. Ще однією складовою курсу стала робота в групах, що включала в себе дискусії, а також участь у грі In the Loop.