Навчально-науковий інститут бізнесу, економіки та менеджменту
СУМСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

Співробітник кафедри управління взяв участь у семінарі «Public Helth Law” під патронатом Open Medical Institute Американо-Австрійської фундації у м.Зальцбург, Австрії.

Викладач кафедри управління, кандидат наук з державного управління Деміхов Олексій Ігорович взяв участь в семінарі “Public Health Law” (06.10.-12.10.2019) під керівництвом Scott Burris, JD, AB (США) та Katarzyna Czabanowska, Dr. Habil. (Нідерланди).

Захід відбувся у м.Зальцбург (Австрія) під патронатом Open Medical University AAF та Maastricht University. Лекції та практичні заняття проводили викладачі Temple University, Maastricht University, Indiana University, Imperial College London, Chair Public Health Ethics Committee. У семінарі взяли участь 32 учасники з 22 країн Європи та Азії. Під час лекцій, практичних занять та майстер-класів учасники вивчали передовий досвід застосування законодавства США та Європи, взаємодію етики, законодавства і публічної політики, ефективні публічно-адміністративні рішення в сфері громадського здоров’я. Участь в заході надала можливість спілкування із фахівцями з Європи, Америки та Азії, а також пошуку шляхів подальшої наукової співпраці.