Навчально-науковий інститут бізнесу, економіки та менеджменту
СУМСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

Досвід подорожей за кордон наших студентів та викладачів

Просто мандрувати – це нудно. А от мандрувати з метою – це захоплююче і корисно (Сарджент Шрайвер)

Саме цей вислів якнайбільше підходить до інформації, наведеної нижче. Мандрівка завжди захоплює, дає нові емоції, та розширює кругозір. Але маючи мету та чітко поставлену ціль, програму, студенти та викладачі кафедри управління впродовж 2019 року мали змогу не тільки побачити світ, але ще й отримати корисні поради, досвід та круто провели час.

Дарина Лисак та Ольга Майборода, студентки груп ПУ-71 та ПУ-61 мали змогу розвиватись по відомій та перспективній програмі Erasmus+KA1. Дарина відвідала Університет екології та управління, м. Варшава (Польща), а Ольга відвідала Університет Альмерії в Іспанії.

3 місяці пробула на мовному стажуванні також студентка групи ЕН-93/1м Дарія Малюк, в Університеті Відня (Австрія).

Понад 14 місяців студентка кафедри управління, Сніжана Мисько мала змогу паралельно навчатись у Краківській академії імені Моджевського (Польща).

Викладачі кафедри управління також активно приймають участь в міжнародній діяльності. Так, Мирошниченко Юлія Олександрівна на протязі 9 місяців проводила наукове дослідження у Віденському університеті економіки та бізнесу (Австрія), Деміхов Олексій Ігорович, в свою чергу, брав участь в науковому семінарі, присвяченому публічному управлінню в Зальцбурзі (Австрія).

Ганна Олександрівна Швіндіна, завідувачка кафедри, була учасницею наукового стажування в США, по програмі Fullbright понад 9 місяців.

На початку 2020 року п’ятеро студентів кафедри управління у супроводжені викладача Нєшевої Анастасії Дмитрівни відвідали Європейський економічний форум, що проходив у місті Жешув (Польща)

Постійно розвиватись та пізнавати нове, обмінюватись досвідом та удосконалювати свої вміння і навички – все це про кафедру управління. Ми рухаємося вперед, пізнаємо себе та намагаємося бути у фокусі інновацій!