Навчально-науковий інститут бізнесу, економіки та менеджменту
СУМСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

Он-лайн зустріч студентів другого курсу з головою профспілкової організації СумДУ

16 квітня 2020 року на кафедрі економіки, підприємництва та бізнес-адміністрування в рамках викладання дисципліни «Соціально-трудові відносини у підприємництві» відбулась он-лайн зустріч студентів 2-го курсу бакалаврату, які навчаються за спеціальністю «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», з головою профспілкової організації СумДУ Боровик Валентиною Олександрівною.

Запрошена гостя поділилася зі слухачами власним досвідом організації і розвитку профспілкової діяльності в університеті, зробивши цікаву презентацію.

Під час зустрічі Валентина Олександрівна розповіла про особливості оплати працівників в умовах карантину, права і обов’язки профспілок, поділилася цікавими фактами з історії профспілки університету.

Присутні студенти виявили велику зацікавленість стосовно обговорюваних питань. Кафедра економіки, підприємництва та бізнес-адміністрування висловлює Валентині Олександрівні вдячність за вагомий внесок у практично-орієнтовану підготовку студентів та планує організацію подібних заходів у майбутньому.