Навчально-науковий інститут бізнесу, економіки та менеджменту
СУМСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

Студентка спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність здобула «срібло» у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціалізації «Підприємництво»

Студентка спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», Толок Тетяна Сергіївна представила Сумський державний університет у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Підприємництво» з науковою роботою на тему «Розвиток підприємництва у сфері виробництва твердого біопалива».

За результатами участі у конкурсі Толок Т.С. отримала диплом II ступеня (науковий керівник – к.е.н. Коваленко Є.В.). У зв’язку із ситуацією, що наразі склалася, підсумки Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у 2019/2020 н.р., який відбувся на базі Житомирського державного технологічного університету, визначено за результатами першого етапу ІІ туру Конкурсу. Загалом на Конкурс надійшло 126 студентських наукових робіт (170 авторів-студентів).

Представлені на конкурс роботи відзначалися високим рівнем теоретичного обґрунтування досліджуваних проблем, інноваційними підходами до вирішення науково-прикладних задач, розробленими рекомендаціями та пропозиціями, які є впровадженими у діяльність господарюючих суб’єктів, органів управління та інших установ та організацій.

Вітаємо студентку та на наукового керівника з успішним результатом, бажаємо плідної роботи у реалізації нових ідей та подальшому здобутті перемог!