Навчально-науковий інститут бізнесу, економіки та менеджменту
СУМСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

Залучення практиків до проведення онлайн-занять

21 травня 2020 р. відбулося практично-орієнтоване заняття з дисципліни «Внутрішній корпоративний аудит», до якого за ініціативою та запрошенням викладача Жукової Т.А. долучилася Ганус Ірина – старший аудитор ТОВ «ГРАНТ ТОРНТОН ЛЕГІС», випускниця кафедри фінансів і підприємництва ННІ ФЕМ ім. О.Ф. Балацького.

Ірина отримала можливість працювати в компанії, коли навчалася на четвертому курсі спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», освітня програма «Фінанси та облік в підприємництві». Ірина Ганус приймала активну участь у науковій роботі, зарекомендувала себе як неординарна особистість, призерка студентських олімпіад, переможець VII Конкурсу студентських науково-практичних робіт з МСФЗ:

https://fin.fem.sumdu.edu.ua/uk/novini/627-peremoga-u-finali-vii-konkursu-studentskikh-naukovo-praktichnikh-robit-z-msfz.html

Під час онлайн-заняття Ірина розповіла про особливості та досвід роботи в аудиторській компанії, практику самостійного супроводження проєктів та групою аудиторів. Працюючи з великими промисловими корпораціями та нафтодобувними підприємствами, вона поділилася практичним досвідом роботи аудитора в різних обставинах, приділила увагу питанням взаємодії з підприємствами та роботи з документацією, розглянула підходи до аналізу даних.

Зустріч проводилась для студентів-магістрів групи Фм-91/2. Також до онлайн заняття долучилися студенти-фінансисти 1, 2 та 4 курсів, які отримали додаткові практично орієнтовані знання щодо аудиту фінансової звітності.

Наприкінці зустрічі Ірина розповіла про свій досвід проходження співбесіди, працевлаштування та кар’єрного зростання, що зацікавило студентів та викликало багато запитань.

Дякуємо Ганус Ірині за доповідь, практичні знання та поради, приділений час та цікаве спілкування! Бажаємо нашій випускниці успіхів, подальшого розвитку та кар’єрного зростання!

Про освітні програми кафедри за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» можна почитати тут:

https://fin.fem.sumdu.edu.ua/uk/bakalavrski-programi/osvitnya-programa-finansi-ta-oblik.html

https://fin.fem.sumdu.edu.ua/uk/magisterski-programi/programa-072-1-finansi-i-audit-pidpriemnitstva.html