Навчально-науковий інститут бізнесу, економіки та менеджменту
СУМСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

“Ти це можеш!” або Скелелазна субота для міжнародних студентів

СумДУ та місто Суми – це не тільки найкраще місце для життя і навчання іноземних студентів, але також і місце, де вони можуть спробувати себе у видах спорту, у яких ще ніколи не мали досвіду у своєму житті раніше.

У суботу 15 вересня Сумський Альпклуб за ініціативи Національної асоціації ганійських студентів – Суми та організаційної підтримки заступника директора ННІ ФЕМ, викладача кафедри управління Майбороди Тетяни – організували заняття зі скелелазіння для іноземних студентів СумДУ на Літній естраді Міського парку ім. Кожедуба. Це був неймовірний досвід та емоції для всіх сторін!

Наші іноземні студенти ННІ ФЕМ – Кларенс (3 курс, спеціальність “Менеджмент”) та Нана (2 курс, спеціальність “Менеджмент”), були активними учасниками тренування.

Наші ганійські студенти констатують: це їхній перший досвід у житті спробувати себе у такому незвичному для них виді спорту, а наша досвідчена команда альпіністів констатує: вони нікли не бачили такої шаленої підтримки один одного учасниками під час тренування. Студенти підтримували кодного, хто намагався здолати траси до топа аплодисментами та вигуками підтримки. Найбільш чувані слова на майданчику, які стали слоганом того дня: “Ти це можеш!”