Навчально-науковий інститут бізнесу, економіки та менеджменту
СУМСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

Тиждень освіти для громадянського суспільства «Мистецтво жити разом»

Сто сорок три заходи у семи країнах були оголошені в рамках програми Тижня навчання громадянського суспільства, котрий проходив з 5 по 11 жовтня 2020 року під егідою Східноєвропейської мережі з питань громадянської освіти (EENCE).

Заходи Тижня проводились як в режимі офлайн, так і в режимі он-лайн. Програма Тижня розпочалася о 5 жовтня. Ще 18 заходів було проведено в цей день у різних містах Вірменії, Білорусі, Молдови, Росії та України.

Олександр Кубатко як керівник кафедри Жана Моне «Кафедра Жана Моне по економічній політиці ЄС та громадянському суспільстві» (619878-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-CHAIR), організував воркшоп “The comparison of sustainable development challenges in EU and Ukraine”. Олександр розповів про кращі практики сталого розвитку в ЄС та світі, включаючи досягнення відновлюваної енергетики, створення нових матеріалів, а також соціальні та солідарні економічні тенденції. У воркшопі прийняло участь 20 учасників, більшість з яких – студенти Сумського державного університету, котрі підтримали тиждень освіти для громадянського суспільства «Мистецтво жити разом».

Більше про подію за посиланнями

cew.eence.eu

drive.google.com