Навчально-науковий інститут бізнесу, економіки та менеджменту
СУМСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

Студенти спеціальності «Менеджмент» – активні учасники тренінгу «Цілі сталого розвитку як інструмент консолідації громадянського суспільства»

Студенти групи М-82а 3-го курсу спеціальності «Менеджмент» разом з викладачем кафедри менеджменту Тетяною Майбородою активно долучилися до он-лайн тренінгу «Цілі сталого розвитку як інструмент консолідації громадянського суспільства» від ГО «Центр освіти впродовж життя, який відбувся у рамках тижня Громадянської освіти Східно-Європейської мережі громадянської освіти (EENCE) п’ятницю, 9 жовтня. Тренерами тренінгу виступили Смоленніков Денис та Костюченко Надія.

Команди учасників виконали завдання з визначення трьох цілей з 17-ти глобальних, на реалізацію яких вони можуть вплинути як людина, як громадянин. Цікаво, що з обраних трьох цілей, обидві групи зійшлися в одній цілі – №12 Відповідальне споживання.

Тематика тренінгу є дуже актуальною, оскільки наразі вивчається студентами у рамках дисципліни «Корпоративна соціальна відповідальність». Досягнення цілей сталого розвитку є обов’язковою складовою КСВ локальних та глобальних проєктів, стратегій компаній та, власне, стилю життя молодого покоління. Саме тому, просування принципів сталого ведення бізнесу та соціальної відповідальності, залучення молоді для реалізації власних ідей і в майбутньому імплементації цих принципів у своїй професійній діяльності у бізнесі є важливою складовою навчання студентів-менеджерів.