Навчально-науковий інститут бізнесу, економіки та менеджменту
СУМСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

Он-лайн бізнес-зустріч з організації ефективної інвестиційної діяльності та з розробки стратегій отримання свого першого мільйону

24 жовтня 2020 р. в рамках вивчення дисципліни “Інвестиційний аналіз” (викладач – Лукаш О. А.) для студентів групи Е-81 (3й курс бакалавратури, освітня програма «Економіка і бізнес») була організована відео-зустріч із засновником ithinkers.com.ua та e-app.com.ua, успішним інвестором Sushi Master 14 ресторанів, а також інвестором низки інших бізнес-проектів – Олексієм Чечелем.

Тема зустрічі: «Інвестування: різновиди, практичні аспекти та досвід успішної діяльності»

Під час зустрічі пан Олексій Чечель поділився власним досвідом успішного інвестування, розкрив тему активних і пасивних доходів, наголосив на необхідності укладання переліку своїх фінансових цілей, як передумові успіху в інвестиційній діяльності, розкрив секрети мислення інвесторів, навів та пояснив основні формули щодо розрахунку вартості власного часу та залучив студентів до розробки власних стратегій отримання свого першого мільйону за допомогою прогнозного фінансового калькулятора.

Зустріч проходила в інтерактивному форматі, чим викликала інтерес і жваву дискусію серед слухачів. Наприкінці бізнес-зустрічі студенти отримали вичерпні відповіді на усі поставлені запитання.

До відео-зустрічі також долучились студенти бакалавратури та магістратури освітніх програм «Економіка і бізнес», «Економіка та бізнес-інновації», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» та «Підприємництво, торгівля та логістика».

Висловлюємо щиру подяку пану Олексію Чечелю за практичні поради та готовність до подальшої співпраці!