Навчально-науковий інститут бізнесу, економіки та менеджменту
СУМСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

Фестиваль молоді та родин: маркетологи освоюють нові горизонти

14 жовтня 2020р аспірант кафедри маркетингу Андрій Мараховський виступив ініціатором та співорганізатором фестивалю «Покрова», який проходив в м. Шостка Сумської області.

Основним фокусом події було підвищення обізнаності молоді та суспільства на перспективах сталого функціонування територій, промоції можливостей Сіверського регіону щодо розвитку підприємництва та «зеленого» бізнесу.

До фестивалю приєднались спікери, які зробили захід цікавим для інвесторів, розробників і власників бізнесу, які хочуть запроваджувати інновації.

Серед цікавих темам були:

  1. Можливості розвитку власного бізнесу з Бізнес інкубатором індустріального парку «Свема» (Анна Ефименко, директор Бізнес інкубатору індустріального парку «Свема»);
  2. Презентація бізнес-планів з вирощування лікарських рослин (Олександр Губанев, технолог-консультант компанії «Шлесем Україна»);
  3. Основи сталого розвитку сільських територій (Руслан Середа, комерційний директор СОК «Київський»);
  4. Можливості імплементації стандартів якості харчових продуктів (Олександр Гоман, експерт з питань розробки та впровадження системи аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок (НАССР).