Навчально-науковий інститут бізнесу, економіки та менеджменту
СУМСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

Студенти ННІ ФЕМ ім. Олега Балацького серед кращих!

17 листопада 2020 року в Сумському державному університеті відбулося підбиття підсумків щорічного конкурсу «Кращий студент 2020». За результатами конкурсу перемогу в номінації «Кращий студент-науковець» здобула випускниця бакалаврської програми «Економіка і бізнес», студентка 1-го курсу магістратури спеціальності «Менеджмент» Поліна Кучеренко.

В 2020 році вона приймала участь у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт за напрямами «Економіка природокористування та охорони навколишнього середовища» (керівник – д.е.н., доц., доцент кафедри економіки, підприємництва і бізнес-адміністрування Шкарупа О.В.) та «Управління у сфері економічної конкуренції» (керівник – к.е.н., доц., доцент кафедри економіки, підприємництва і бізнес-адміністрування Маценко О.М.), де посіла 2 та 3 місце відповідно.

Колектив навчально-наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту імені Олега Балацього вітає переможницю та бажає Поліні не зупинятись на досягнутому в підкоренні нових наукових горизонтів!