Навчально-науковий інститут бізнесу, економіки та менеджменту
СУМСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

Семінар-дискусія «Реалізація стратегії: що може піти не так?»

Пан Володимир Лободін, директор ТРЦ «Мануфактура» став запрошеним лектором курсу із «Стратегічного управління» для наших студентів, аби поділитися своїм 15-річним досвідом впровадження інвестиційних проєктів різного рівня.

Зустріч перетворилась на дискусію, та живий обмін ідеями. Говорили про становлення ТРЦ «Мануфактури», про стратегічний розвиток, про інвестиції, про період окупності, про те, як виходити із несподіваних життєвих ситуацій, про роль стратегічного мислення. В заході брали участь студенти декількох груп спеціальностей «Менеджмент», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Дякую за підтримку заходу професорку кафедри фінансів і підприємництва Гриценко Л.Л., професора кафедри фінансів і підприємництва Захаркіна О.О. та доцента кафедри фінансів і підприємництва Захаркіну Л.С.

Зустріч відбулась в рамках курсу «Стратегічне управління», модератором зустрічі виступила Швіндіна Г.О., д.е.н., завідувачка кафедри управління Олега Балацького.

Більше про спікера – https://www.lobodin.com/