Навчально-науковий інститут бізнесу, економіки та менеджменту
СУМСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

Молоді управлінці на форумі VSBSF 2020 в Бангладеші

25-26 листопада на базі Даффодільського інтернаціонального університету (Бангладеш) проходив Virtual Social Business Students’ Forum 2020. Virtual Social Business Students Forum (VSBSF) 2020 являє собою глобальну спільноту студентів для обміну думками та ідеями в області соціального бізнесу. Цього року VSBSF проходить під гаслом «Роль молоді в боротьбі з бідністю, безробіттям і чистими викидами вуглецю».

У ньому приймали участь 200 делегатів від більш ніж 15 країн. Кафедру управління на цьому форумі представляли 8 учасників, серед яких є як і досвідчені учасники програм академічної мобільності, так і іноземні студенти, які завжди займають активну позицію щодо заходів віртуальної мобільності.

В рамках форуму, окрім теоретичного досвіду, у студентів кафедри управління були можливості для спілкування в глобальному масштабі і ексклюзивна можливість послухати доповідь лауреата Нобелівської премії, професора Мухаммада Юнуса (батько соціального бізнесу і мікрокредитування), та задати йому питання.

Студенти та аспіранти були раді представляти Сумський державний університет на такій престижній події. Маємо надію і далі брати участь у подібних форумах, ділитися досвідом та здобувати нові знання, не дивлячись на карантинні обмеження.