Навчально-науковий інститут бізнесу, економіки та менеджменту
СУМСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

Кафедра управління просуває ідеї розвитку громадянського суспільства

27 листопада за підтримки Сумської міської ради було розпочато реалізацію проєкту-переможця Конкурсу ІГС – «Школа лідерів змін».

Керівниця проєкту – доцент кафедри управління ім. О. Балацького СумДУ Лариса Валенкевич. Тренерами та консультантами виступили досвідчені експерти з проєктного менеджменту та відомі фасілітатори Аліна Познанська, Ганна Швіндіна, Альона Євдокимова, Микита Ковалевський та Андрій Моша.

Тренінгова програма-інтенсив тривала 27-го та 28-го листопада в онлайн-режимі, в якій взяли участь старшокласники Сумської ОТГ. З 29-го листопада до 6-го грудня тривали додаткові консультації тренерів програми для учасників, які розробляють власні проєкти.

10-го грудня учасники представили свої проєкти на розсуд журі, до складу якого, окрім тренерів проєкту, увійшли директор ТРЦ «Мануфактура» Володимир Лободін і депутатка Сумської міськради Оксана Кубрак. Нон-стоп пітчинг тривав більше чотирьох годин і всього було представлено 17 проєктів.

Усі автори проєктів-переможців отримали призи. Які проєкти було обрано переможцями дивись за посиланням тут https://bit.ly/3mqBQwR

Проєкт відбувся за фінансової підтримки Сумської міської ради, а також спонсорської допомоги