Навчально-науковий інститут бізнесу, економіки та менеджменту
СУМСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

Успіх у всьому: звітування кафедри маркетингу

12 січня в ННІ Фінансів, економіки та менеджменту ім. О. Балацького розпочалися звіти кафедр. Першими свої результати представила кафедра маркетингу і досить успішно.

Доповідь завідувача кафедри Олексія Люльова дозволила всебічно охопити всі напрямки роботи за 2020 рік та представити на загал наші успіхи. Незважаючи на Всесвітню пандемію, дистанційну роботу та призупинення багатьох заходів, які планувалися, кафедрали змогли швидко переорієнтуватися та використати онлайн форму співпраці на свою користь.

Успіх таких досягнень Олексій Люльов пояснює злагодженістю команди ДОМ-у, бажанням працювати на загальний результат та повною віддачою кожного з членів команди: «ЗАГАЛЬНИЙ УСПІХ КАФЕДРИ МАРКЕТИНГУ – ЦЕ УСПІХ КОЖНОГО ІЗ НАС!»

Але і тут не обійшлось без цікавинок – під час обговорення знайшли багато варіантів вирішення проблемних аспектів роботи кафедри маркетингу. Ми щиро вдячні всім колегам, які внесли слушні зауваження та запропонували якісні механізми їх подолання.

Не забули і про плани на майбутнє: нові горизонти наукової, міжнародної, навчальної та профорієнтаційної роботи дозволять покращити результативні показники роботи кафедри.

Команда ДОМ-у готова змінюватися і знаходити нові вершини, які треба підкорювати, адже перелом «правила Парето» це не все, на що ми спроможні!!!