Навчально-науковий інститут бізнесу, економіки та менеджменту
СУМСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

Лекції Жана Моне для учнів Сумської обласної гімназії-інтернат

У грудні 2020 року к.е.н., доцент Богдан Ковальов, доцент кафедри економіки, підприємництва та бізнес-адміністрування Сумського державного університету прочитав серію онлайн-лекцій по курсу «Основи МСП та старт-апів в ЄС в умовах Індустрії 4.0 та 5.0» для учнів 10-х класів комунального закладу Сумської обласної ради «Сумська обласна гімназія-інтернат для талановитих та творчо обдарованих дітей».

Лекції проводилась в рамках проєкту Європейської комісії «Законодавчий, економічний та соціальний перехід ЄС до сталого суспільства в межах Індустрії 4.0 та 5.0» (619997-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-CHAIR, керівник – д.е.н., професор Леонід Мельник).

Богдан Ковальов розповів про досвід ЄС щодо створення малих і середніх підприємств та старт-апів. Крім цього учні пройшли онлайн-тренінг, під час якого потренувалися в написанні бізнес-ідей, зокрема: визначили цільову аудиторію, унікальність пропозиції, канали реклами та склали план дій щодо запуску стартапів.

Дякуємо директорці гімназії Пєсоцькій Інні Олександрівні та учительці Панасюрі Ганні Сергіївні за організаційну підтримку та активну участь у заході!