Навчально-науковий інститут бізнесу, економіки та менеджменту
СУМСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

«МІЖНАРОДНА СТРАХОВА КОМПАНІЯ» уклала угоду про співпрацю з Сумським державним університетом

16 грудня 2020 року було укладено угоду про співпрацю Міжнародної страхової компанії (МСК) та кафедри фінансів і підприємництва Сумського державного університету. Угода має на меті надання практичних знань та вмінь зі страхування студентам Навчально-наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту імені Олега Балацького.

«Ми розуміємо, що страхування в Україні потребує інноваційних рішень, іноді нестандартних. Для цього ми залучаємо наш потенціал — молодь, тож із метою актуалізації питань страхування МСК розпочинає програму співпраці з ВНЗ. Головна місія — вдосконалення освітнього процесу, формування високого рівня лояльності та довіри до страхових компаній, підвищення якості практичної професійної підготовки студентів. Ми зацікавлені у співпраці з ВНЗ в усіх містах України, де є центри надання послуг МСК», — зазначив голова наглядової ради МСК Кирил Нефьодов.

Першими до цього проєкту залучено студентів Сумського державного університету.

На урочистостях у місті Суми в приміщенні конгрес-центру СумДУ було укладено угоду про співпрацю між ТДВ «Міжнародна страхова компанія» та Сумським державним університетом.

«МСК працює в Сумах багато років, ми зацікавлені в залученні перспективних кадрів до праці в сумському офісі МСК, розташованому за адресою: м. Суми, вул. Козацький вал, 2-Б, оф. № 101», — зазначила Оксана Вишня, директор представництва ТДВ «Міжнародна страхова компанія» в м. Суми.

«Ця подія має велике значення. Ми в пошуках нових партнерів, тому дуже сподіваємося на активне залучення студентів до теми страхування. Чекаємо на нові економічні та фінансові розробки і готові підтримувати талановитих студентів на шляху їхнього професійного становлення», — зазначила Лариса Леонідівна Гриценко, заступник директора з практично-орієнтованої підготовки студентів та інтеграційних зв’язків із замовниками кадрів.

https://ua.interfax.com.ua/news/press-release/710678.html

Джерело: https://www.facebook.com/MSKharkov/posts/3596292307129179